De bevrijding van de homo-identiteit. Homo-sociaal arrangement als vergeetplaats van de bestaande heteronorm - Hirs, Franz-Joseph (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Franz-Joseph Hirs Fonds Suzan Daniel (FSD)"