Diverse inspirerende vrouwen van een andere afkomst (DIVA's) : een toekomstvisie voor het gelijkekansenbeleid in Vlaanderen - Aftab, Shaireen; Avci, Sarah; Belahrir, Saloua (Brussel: Koning Boudewijnstichting, 2009)
"Shaireen Aftab, Sarah Avci, Saloua Belahrir,... et al."