af002245: De zichtrekening CODEP - CODEP (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de coöperatieve, socialistische spaarbank CODEP ter promotie van de zichtrekening. Afbeelding: tekening van een vliegend tapijt gevormd door, bancontact, een CODEP-cheque en een eurocheque boven een woestijn en wat palmbomen. Tekst: DE ZICHTREKENING CODEP. EEN REKENING MET 1001 MOGELIJKHEDEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"