fo023773: Magda Aelvoet - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van Groen-politica Magda Aelvoet, vermoedelijk in één van de zalen van het federaal parlement in Brussel. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"