fo033847: El Ele
"Kleurfoto van schepen Nadia Merchiers (Sociale zaken) bij de eerste steenlegging voor het nieuwe integratiecentrum van El Ele in de Pannestraat te Gent, 23 januari 1993. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"