fo026927: Henri Lemaire - Schellens, Edward
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van Henri Lemaire, directeur/voorzitter van de Prevoyance Sociale, nu P&V n.a.v. de inhuldiging van een plaquette voor de honderste geboortedag van Joseph Lemaire, stichter en eerste directeur van La Prévoyance Sociale. Maart 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"