fo012087: Marxkring op reis in Amsterdam
"Zwart-witfoto van de Marxkring op reis in Amsterdam in het kader van een bezoek aan het gemengd koor De stem des volks o.l.v. Richard Vankenhove, 15 tot 18 augustus 1938. Zicht op de toeristen in een bootje. collectie Vankenhove FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"