"Een holebi-groep is écht nog nodig, hoor, we zijn er nog lang niet" vereniging in de kijker, deel 1 : Homo-en Lesbiennewerking Mechelen (HLWM) - Pichal, Sven (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Sven Pichal Fonds Suzan Daniel (FSD)"