mb000499: Interview met Rudy Van Helleputte uit de groep arbeiders 1970 - Dambre, Wouter; Van Helleputte, Rudy
"Collection: Project Arbeiders-Studenten 1950-1970; Interview met Rudy Van Helleputte (geboren op 1951-02-21) over zijn ervaring als arbeider bij Arbed. Het interview werd afgenomen voor een onderzoek naar de arbeiders- en studentenbeweging voor en na 1968 Series: Project Arbeiders-Studenten 1950-1970"