598.A.7.6: Tweede Wereldoorlog (1940-1944) - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Level of description: Sub-series; Series: 598.A.7: Gereproduceerde stukken uit andere archieffondsen van Hendrik de Man"