fo011957: Confectiebedrijf "Capiau" wordt bezet - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van de bezetting van het confectiebedrijf Capiau in Schendelbeke. Zicht op de stakers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"