Guido Steenkiste, voorzitter Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen 1986-1989 : inventaris van het archief van G. Steenkiste - Vandenbroucke, Martijn (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Martijn Vandenbroucke"