Dokumenten van belang voor de sociaal-ekonomische geschiedenis van het begin van de 20e eeuw : het archief van de commanditaire vennootschap Walter Barth en Co - Vervaeck, Solange (Brussel: s.n.)
"S. Vervaeck Uittreksel uit: Archief- en Bibliotheekwezen in België, vol. 36, nr 1, 1965Bibliotheek Camille Huysmans"