Speelfeesten en SM-workshops. Vijfde Internationale vrouwen SM-conferentie in Amsterdam - van der Spek, Tanya (Zij aan Zij : kontaktenkrant voor lesbische vrouwen)
"Tanya van der Spek Fonds Suzan Daniel (FSD)"