med001384: Deutsche Bauernkongress
"Ovale reversspeld met daarop de afbeelding van een landbouwmachine met daarboven de Duitse vlag. Tekst op de reversspeld: VI Deutscher Bauernkongress 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"