fo035437: Agalev/Groen - Verhoogen, Jos
"Zwart-witfoto van Cas Vander Taelen en Dolf Cauwelier, Brussels Agalev-kandidaten voor de verkiezingen in mei 1995. Brussel, 6 april 1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"