te001264: Politieke karikatuur, Het sleutelplan van de C.V.P. - Freddy
"Tekening van een vader met de krant zittend in een zetel, zijn zoon staat voor hem en toont hem een sleutel. Tekst: Ja Jantje, juist! Als men iets vindt draagt men dit gewoonlijk naar de politie, maar dit zouden we toch het best naar T. Lefèvre opsturen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"