af007896: Neen aan het fascistische wetsvoorstel 430 (Vrankx (sic)). Vrijheid voor kommunistische en strijdende arbeidersorganisaties - AMADA; De Roeck, Marie Louise
"Affiche uitgegeven in 1973 door Alle Macht Aan De Arbeiders (AMADA) tegen het wetsontwerp 430 (waarbij private milities en groepen die door hun handelingen de openbare orde of veiligheid verstoren, worden verboden) van minister van Justitie Alfons Vranckx. Tekst: Neen aan het fascistische wetsvoorstel 430 (Vrankx (sic)). Vrijheid voor kommunistische en strijdende arbeidersorganisaties. Alle Macht Aan De Arbeiders. Betoging Antwerpen • 14.30 u Sportpaleis • Deurne 24-3-73. Ver. uitg.: M.L. Deroeck, Aalmoezenierstr. 34, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"