598.100: Brieven van (Jan de Man) aan Stanley P. Young over uitgave van werk van Hendrik de Man in V.S. en het bezorgen van typescript van "The Age of Fear" via Edward Beck - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.4.7: Doom/Age of Fear; Level of description: File"