fo010544: Arbeidersjeugd op zeekamp - Vooruit
"Zwart-witfoto van de arbeidersjeugdgroep en ouderenkring (van Menen ? ) op zeekamp in Bredene, jaren 1930. Groepsfoto. Opschrift achteraan: De A.J. groep en Ouderenkring op hun zeekamp te Breedene-a-zee waar zij voor 4 dagen hun hartje konden ophalen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"