Loonarbeid en landbouw in beweging : een sociaal-economische studie van de Oost- en West Vlaamse landarbeid tijdens het interbellum - De Moor, Martina (Gent: Martina De Moor, 1997)
"Licentiaatsverhandeling UGBestaat uit 3 delen"