af014440: Wat gij niet wilt dat u geschiedt… - Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming; Dolle Mina; Man Vrouw Maatschappij; COC Nederland (1970)
"Affiche uitgegeven in 1970 door de Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming (NVSH), Dolle Mina, Man Vrouw Maatschappij (MVM) en COC voor de geboorteregeling. Afbeelding: zwart-witfoto van een zwangere man. Tekst: WAT GIJ NIET WILT DAT U GESCHIEDT… VOORBHOEDMIDDELEN POSTORDERBEDRIJF NVSH POSTBUS 64 DEN HAAG. Dolle Mina, Herengracht 88, Amsterdam, tel. 020-235086. Actiegroep Man-Vrouw-Maatschappij, secr. mevr. A. de Swaan-Arons, P.C. Hooftstraat 15, Amsterdam, tel. 020-724542. COC, Frederiksplein 14, Postbus 542, Amsterdam, tel. 020-234596. Prijs van deze poster ƒ 1,-. Per giro besteld ƒ 1,50 nr. 433961. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"