af016379: Moeder Courage en haar kinderen - Drinkend Hert bij Zonsondergang; Kollektief Internationale Nieuwe Scène
"Affiche van Drinkend Hert Bij Zonsondergang uitgegeven tussen 1981 en 1982 door het Kollektief Internationale Nieuwe Scène (INS) Antwerpen voor de toneelvoorstelling “Moeder Courage en haar kinderen”. Afbeelding: vrouwen in een bus en anonieme personen in de rij. Tekst: B. Brecht. Moeder Courage en haar kinderen. Kollektief Internationale Nieuwe Scène. Grafiek Drinkend Hert Bij Zonsondergang vzw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"