fo024366: Internationaal socialistisch congres in Milaan - Actualit
"Zwart-witfoto genomen tijdens de opening van het Internationaal Socialistisch congres in de Scala van Milaan op 17 oktober 1952. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"