af007218: Om Brussel te redden uit de greep der trusts - Wolsztajn, Willy; KPB; Wackenier, Emiel (1970)
"Affiche uitgegeven in 1970 door de Kommunistische Partij van België (KPB) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Brussel. Tekening: onderaan: (hoofden van) groepje mensen; van onder naar boven: de buildings van grote holdings (MBLE, CDP, PHILIPS). Tekst: om brussel te redden uit de greep der trusts STEM KOMMUNIST. Gemeenteverkiezing 1970 - Vrij van zegel. Zie ook: af004249 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"