003.00265: Briefwisseling en uitnodiging (N/F) betreffende een vlaginhuldiging te Zillebeke, het grafmonument van Jef Vander Meulen, een internationale betoging voor Vrijheid en Vrede te Ieper op 20/8/1933, de inhuldigingsfeesten te Aalst van de socialistische burgemeester A. Nichels en een grote fietstocht - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"