fo035716: Willem Eekelers - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van schepen Willem Eekelers bij de inhuldiging van een nieuw speelterrein (in een school ?) te Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"