te002659: Verboden te roken - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van december 1994. Tekening van een rij soldaten die aan het roken zijn. De soldaten staan klaar om een executie uit te voeren. Éen van de soldaten geeft de man die geëxecuteerd gaat worden nog een sigaret. Een soldaat van de US roept hem vermanend toe dat roken verboden is... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"