af003736: No nonsens party - Wymeersch, Leo; Raeymaekers, Wilfried; Scheermaekers, Georges
"Affiche van Leo Wymeersch voor een fuif in Café Tsjaplin. Tekst: 30 mei, 'Tsjaplin, No nonsens party. Herentalsebaan. Deuren: 21 uur. Inkom 100. Voorverkoop 80. Druk: Wilfried Raeymaekers. Ontwerp: Leo Wymeersch. Ver.uitg. Georges Scheermaekers, Te Boelaerlei 41, 2140 Borgerhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"