af002791: Eugène Soudan - BSP (1946)
"Affiche uitgegeven in 1946 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de gemeenteraadsverkiezingen (Ronse). Afbeelding: zwart-witfoto van Eugène Soudan. Tekst: Stemt - Votez Eugène Soudan. Gemeenteraadsverkiezingen - Vrij van zegel. Verantwoordelijke Uitgever B.S.P. Ronse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"