af001823: MLB vormingsvergadering - MLB; De Roeck, Marie Louise (1974)
"Affiche uitgegeven in (1974) door de Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB) voor een vormingsactiviteit. Afbeelding: tekening van een silhouet met vlag en tekening van een rij gebouwen. Tekst: MLB marxisties leninistiese beweging VORMINGSVERGADERING. GENT MA 19u30 DE BRUG. BRUSSEL DI 19u A. BUYLLAAN 75. ANTWERPEN DO 19u30 UNIFAK VEKESTR. 37. DIEPENBEEK WO 19u KAMPUS LUC - BEZINNINGSRUIMTE. LEUVEN WO 20u SOCIALE RAAD BOGAARDENSTR. 3. Verantw. uitgever: M.L. De Roeck, Van Peltstraat 62, 2000 Antwerpen."