1852-1902 : 't Zal wel gaan : bloemlezing uit de almanakken van het taalminnend studentengenootschap 't Zal wel gaan - Fredericq, Paul (Gent: Vuylsteke, 1903)
"Met eene inleiding van Prof. Paul Fredericq Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek"