af010298: Verschuere - SP (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Verschuere. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"