fo003956: Inkom van de tentoonstelling Rode glamour - Demeester, Nathalie
"Zwart-witfoto van de inkom van de tentoonstelling Rode glamour in het hotel d'Hane-Steenhuyse in Gent, november 1989. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"