fo020493: Krijgsgevangenkamp Göttingen
"Zwart-witfoto van François De Wever uit Brussel tijdens zijn krijgsgevangenschap in het kamp van Göttingen tijdens de Eerste Wereldoorlog. De postkaart is gericht aan Karel De Breyer op 17 mei 1917. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"