FOS-campagne 2010 : werknemers zijn geen gereedschap daar blijven we op hameren (Brussel: FOS, 2010)
"DIGITAAL RAADPLEEGBAAR IN DE LEESZAALAanwezig : affiche, petitie, folder, placemat, brochure en 2 teksten"