fo002589: 50 jaar BTB (1936)
"Zwart-witfoto van een optocht in Gent naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van de BTB, 1936. Opschrift op draagbord: Met socialisten in de regeering opslorping der werkloosheid -betere loonen - betaald verlof - kortere werktijd - transportarbeiders oordeelt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"