ETC... : het info-blad voor de werknemers van de social profit (Brussel: BBTK)
"Archief FGTB-CG Verviers Eerste Nr;: nov 1994 Redactie: verantwoordelijke uitgever: Arthur Van Der Veken medewerkers: Jan Vanderzwalmen, Patrick Devos, Franca Rossi, Philippe Eeman Organisatie: Bond der Bedienden, Technici en Kaders"