fo008426: Militaire oefening Duitse leger - Fulgur
"Zwart-witfoto van een militaire oefening van het Duitse leger rond Berlijn op 30 mei 1938. Opschrift achteraan: Een militaire marschwedstrijd op een lengte van 40 km had te Berlijn plaats. De mededingers doortrekken een met traangas en kunstmatige mist geïnfekteerde zone. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"