De ongeschreven regels van de scene [lesbische scene] - Petronilia, Saron; van der Spek, Tanya (Zij aan Zij : kontaktenkrant voor lesbische vrouwen)
"Saron Petronilia; Tanya van der Spek Fonds Suzan Daniel (FSD)"