Socialisme en wereldbeschouwing : rede gehouden voor het religieus socialistisch verbond te Amsterdam op zondag 23 maart 1930 - Roland Holst-van der Schalk, Henriëtte (Amsterdam: RSV, 1930)
"Henriëtte Roland Holst Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek"