af016538: Cengiz Cetinkaya 23ste plaats Groen - Groen Gent; Depoorter, Louis
"Affiche uitgegeven in 2012 door Groen Gent voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Cengiz Cetinkaya 23ste plaats Groen. Samen Gentenaar. sp.a, Groen werkt voor iedereen. V.u.: Louis Depoorter • Hoogstraat 156 • 9000 Gent. Verkiezingsdrukwerk 14/10/2012. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"