fo025727: Nobels Peelman - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto, van de werknemers van het metaalbedrijf Nobel Peelman uit Sint-Niklaas tijdens een protestactie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"