af017649: Vrijdag - De Voorzorg; Culturele Centrale; Koninklijke Nederlandse Schouwburg (1970)
"Affiche uitgegeven in 1970 door de Culturele Centrale (CC) en de Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS) voor de toneelvoorstelling van “Vrijdag” in Antwerpen. Tekst: A.B.V.V., KON. NED. SCHOUWBURG. CULTURELE CENTRALE V.Z.W. VRIJDAG 30 OKTOBER 1970 DEUREN: 19.30 uur AANVANG: 20 uur DOOR HET GEZELSCHAP VAN DE K.N.S. VRIJDAG. Hugo CLAUS. Directie: Lode VERSTRAETE. Regie: Martin VAN ZUNDERT. Prijzen der plaatsen: van 85,- tot 25,- fr. PLAATSBESPREKING: van maandag 26 oktober 1970 af, aan de Lokatie van de Culturele Centrale, A.B.V.V.-Antwerpen, Van Arteveldestraat 17, Antwerpen (benedenverdieping) Telefoon: 31.38.86 en aan de avondkas in de K.N.S.. Drukkerij “De Voorzorg”, Best. A. Van Leuvenhaege, Ossenmarkt 25, 2000 Antw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"