fo034520: Werklozenwerking ABVV - Arbeidersfotografen
"Zwart-witfoto genomen tijdens een actiedag van de Werklozenwerking ABVV tegen artikel 143 in de kantoren van RVA-Antwerpen op 22 november 1984. We herkennen Jef Maes en Martine Deweirdt (rechts) en Karel Heirbaut (midden). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"