Evolutie van de Vlaamse Beweging van 1795 tot 1950 : 2. De Vlaamse oppositie in het burgerlijke België - Picard, Leo (Antwerpen: Standaard Boekhandel; Amsterdam, 1963)
"Leo Picard Bibliotheek François Vercammen"