228: Archief van CSC-gewest Ieper - CSC-gewest Ieper
"Collection: CSC-gewest Ieper; Archiefgeschiedenis: Het archief is afkomstig uit het conglomeraatarchief van de socialistische beweging uit het arrondissement Ieper, dat op het gemeentehuis van Wervik werd bewaard.Biografie: CSC-gewest Ieper is de gewestelijke afdeling van de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC, tegenwoordig curieus) in het arrondissement Ieper. Het archief bevat 59 nummers, opgeborgen in 4 archiefdozen, en bestrijkt de periode 1968-1982. Level of description: Fonds; Series: CSC-gewest Ieper; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"