Concerten De Werker. Jubileum-album ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan 1925 - april - 1930 (Antwerpen: Excelsior, 1930)
"Bibliotheek Camille HuysmansVereniging zonder winstgevend doel voor kunstontwikkeling, gesticht te Antwerpen op 15 april 1925. Orkestleider: Karel Walpot"