Schoolverlaters van Turkse en Marokkaanse nationaliteit op de Vlaamse arbeidsmarkt : positieve actie blijft nodig - Caestecker, Frank; Van de Voorde, Michiel (Brussel: Vlaams Centrum voor de Integratie van Migranten, 1996)
"BWM=Begeleidingscel Werkgelegenheid Migranten"