smc0393: Facebook-pagina van De Tweede Sekse, gearchiveerd vanaf het begin van de corona crisis in België op 3 februari 2020, tot en met de versoepelingsmaatregelen in mei na het dalen van de besmettingscurve van de eerste golf - De Tweede Sekse
"Collection: De Tweede Sekse; Gearchiveerd met Bino Post Scraper Level of description: File; Series: 720.X.1.1: Facebook-pagina van De Tweede Sekse"